сърф

10 навика, които могат да те направят милионер!

Пътят към славата и парите може да е трънлив, но все пак е път. И е възможно да го извървиш. До това заключение стигна американският журналист Томас Корли, който изследва в продължение на 5 години навиците на 177 милионери. Международно признатият автор по темата за забогатяването и успеха в кариерата посочва 10 навици, които могат да променят живота на всеки.

1. Според Корли 88 процента от богатите хора отделят поне 30 минути на ден за четене. И не го правят за забавление, а за да попълнят знанията си.

2. 76 процента от успешните хора спортуват поне по половин час на ден. Най-популярното упражнение сред тях е кардиото, тъй като ги държи във форма и доставя обилно количество кислород на мозъка.

3. Милионерите контактуват предимно с успешни хора – такива, които са оптимисти, ентусиасти, имат цели и позитивно мислене.

4. Близо 50 процента от субектите на изследването стават рано. И по-конкретно – 3 часа преди началото на работния си ден. Целта е да установят пълен контрол над ситуацията и да не трябва да решават спешен проблем в последния момент.

5. Повечето си имат ментор, с когото споделят житейските си виждания. Осланят се на опита му и така по-лесно взимат решения какво да направят и какво да избягват.

6. Мнозинството са позитивни личности. Успехът е нещо, което се гради дълго и трябва да си настроен положително, за да го постигнеш.

7. Не се водят по модните тенденции и не слушат мнението на тълпата. Те си имат своя пропусквателна система и сами решават кой да пуснат и кой – не.

сделки с крипто

8. Имат добри обноски и присъстват на важни събития. Обикновено помагат на предприемчиви хора да успеят – така, както правят техните ментори със самите тях.

9. Ценят обмяната на мнения и другите гледни точки.

10. Отделят – между 15 и 30 минути дневно – за медитация и обмисляне на собствените си проекти. Това е един от ключовете за успеха им.