Бански с висока талия – за кого е подходяща тази кройка?

Бански костюми от две части с висока талия са много модерни напоследък – рекламират ги не само дизайнери, но и знаменитости на почивка. Кой е подходящ за такава кройка на долната част на костюма? В какви ситуации ще работи? Прочетете нашата публикация и разберете за кого бански с висока талия ще бъде най-подходящ.

Хитът на лятото: бански с висока талия. Защо си струва да го имаш?

Бански с висока талия е абсолютният хит през летния сезон, що се отнася до модерните костюми. Инфлуенсърите вече ги носят по плажовете по целия свят, но тази тенденция не се появи от нищото – нейният източник са костюмите от две части, които дизайнерите рекламират на шоута този сезон .За дизайнерите на онлайн магазин Евиза подобни костюми се превърнаха във вдъхновение за създаване на комплекти от две части с топ и ултракъси шорти или бикини, в които можете да създавате шик и извън плажа. 

Харесвате тази кройка, но не знаете дали наистина ще е подходящ за Вас бански с висока талия? 

Преди да се съмнявате дали това е тенденция, от която можете да се изкушите, разгледайте нашите модни съвети и разберете дали ще стои добре на фигурата ви.

Бански с висока талия? Ще пасне идеално на тези силуети

Когато става въпрос за бански костюми с висока талия, имаме някои добри новини, които може да не изглеждат очевидни: слиповете с висока талия наистина подхождат на всички типове фигури ! Те могат оптически да го моделират и поддържат по няколко различни начина. Искате ли да разберете? Така че нека го проверим на конкретни примери:

Банските с висока талия са незаменими за дамите с форма на ябълка. Високите бикини контролират извивките и нежно ги изглаждат, благодарение на което най-силните качества на фигурата ви са на преден план: красиви гърди и оформени крака. 

Ако имате фигура тип колона, която се характеризира с липса на ясно изразена талия, бански с висока талия ще бъде благословия за вас. Просто не забравяйте да изберете правилното горнище, за предпочитане такова, което ще увеличи бюста.

В случай на жени с фигура пясъчен часовник, бански с висока талия също ще бъде страхотна идея. Достатъчно е да изберете горнище, което да подчертава бюста ви, като пропорциите на фигурата ви няма да бъдат нарушени по никакъв начин. Добър избор за пясъчни часовници са и монокините, изрязани толкова смело, че наподобяват бански от две части с висока талия . Това е секси вариант за смелите!

Типичните круши с масивни бедра могат да изберат бански от две части с висока талия, но долната част трябва да е възможно най-гладка, едноцветна – шарки, волани или връзки отстрани ще направят широките бедра да изглеждат още по-изградени, по-широки. 

А какво да кажем за дамите, които имат фигура с обърнат конус , т.е. рамене по-широки от бедрата? При тях ще „свърши работа“ долнище с бански с висока талия – особено този с шарки, набран, с връзка. В долната част трябва да има много, но за горната е по-добре да изберете обикновен сутиен с не много дебели презрамки.

Как да изберете бански от две части с висока талия за вашата фигура? Няколко съвета

Съчетаването на бански с вашия тип фигура е истинско изкуство. Струва си да научите неговите тайни, защото ефектът може да бъде наистина грандиозен. Какво си струва да знаете за банския с висока талия и влиянието му върху фигурата? Ето няколко съвета, които нашите стилисти с удоволствие споделят: 

Обърнете внимание на цветовете и шарките, които ще ви помогнат да постигнете моделиращ ефект. Тъмната и гладка долна част ще ви отслабне, а тази с цветни щампи може оптически да придаде обем. 

Ако изберете горнище и долнище в един цвят, ще подчертаете идеалните пропорции на ханша и бюста.

Допълнителни дизайнерски елементи като волани, колани с катарама на талията или панделки също ще повлияят на това как изглежда фигурата ви в бански от две части. За такива детайли трябва да се замислят предимно дами, чиято горна част (рамене или бюст) е по-голяма от бедрата.

Ако искате краката ви да изглеждат по-стройни или се страхувате от ефекта да „натоварите“ долната част на фигурата си с прилепнали бикини, изберете такива с по-висок отвор на крака (с висока талия, но с танго кройка).

Ако се опасявате, че талията ще се загуби напълно в костюм с висока талия, изберете долнище с колан в контрастен цвят или с ефектна, декоративна катарама.

Надяваме се, че с тази публикация ние от Евиза сме ви убедили, че банските с висока талия подхождат на много видове силуети, а резултатът зависи преди всичко от избора на конкретен цвят, десен или тип завършек. Изберете идеалния бански с висока талия за себе си и изглеждайте шик на плажа!