Трансфери и таксиметрови услуги от летище Бургас

Трансфери и таксиметрови услуги от летище Бургас

Летищни трансфери се предлагат от летище Бургас, което приема чартърни полети 24 часа в денонощието през летния сезон, предимно от Великобритания и Европа.

Частните таксита в Бургас могат да бъдат организирани от хотела или къщата, в която сте отседнали, така че проверете при резервацията дали са възможни директни трансфери от летището до хотела. Като алтернатива можете да се възползвате от някоя от многобройните налични услуги за трансфер от Бургас. Те се предлагат от избрани компании за автомобили под наем, специализирани оператори за трансфери и доставчици на трансферни услуги.

Предлагат се трансфери до Слънчев бряг, Свети Влас, Равда, Елените, Созопол, Китен, Приморско, Ахтопол и Синеморец.

Всички големи компании за коли под наем в България имат офиси на летище Бургас. Много от тези агенции предлагат услугата „от врата до врата“, посрещане на летището, включително рент а кар, лимузини, но Трансфери от летище Бургас са най-добрите, най-надеждните и с най-добро познаване на местните условия. Тези трансфери е най-добре да се резервират предварително, когато планирате пътуването си. не се оставяйте да ви измамят с жълти бургаски таксита, плащате два пъти повече, отколкото би трябвало да платите при директна резервация с повечето трансферни компании.

Ако предпочитате да пътувате в лукс от летището до плажната дестинация, опитайте някоя от предлаганите частни, луксозни трансферни услуги, например такси Бургас Слънчев бряг. Трансфери от летище Бургас е утвърдена компания за транспортна логистика с пълен набор от услуги, която предлага частни трансфери и услуги с шофьор във и около Бургас с луксозен Mercedes Vitos. А и, повечето трансферни компании предлагат широк избор от автомобили, така че имате възможност да изберете най-подходящия, според вашите собствени нужди.

Между летището и Слънчев бряг се извършват многобройни трансфери, осигурявани от такситата на летище Бургас. Летище Бургас се намира само на 15 км от центъра на града и на 30 км от Слънчев бряг, поради което трансферите до най-добрия летен курорт са сравнително бързи. Ако пътувате до Слънчев бряг или Свети Влас, планирайте 40 минути пътуване. Слънчев бряг и околностите му могат да се похвалят с редица отлични хотели, които се намират на лесно разстояние с кола от летището.

Частните летищни трансфери с посрещане и изпращане се предлагат от летищните трансфери в Бургас от Unitrans – пътнически трансфери.