Детски обувки за лятото

Летните детски обувки трябва да са леки, дишащи и лесни за почистване. Освен това трябва да имат добро сцепление и да са подходящи за тичане и игра. И накрая, летните обувки за деца трябва да са и издръжливи, за да могат да се носят през цялата година! Маратонки срещу сандали: кое е по-добро за лятото?

Макар че маратонките могат да бъдат чудесни за зимата и есента, те не са най-добрият избор за лятото. Ако детето ви ще бъде често навън, вероятно ще искате да изберете сандали вместо тях. Сандалите са по-прохладни, по-дишащи и ще предпазят краката на детето ви от неща като гниене на стъпалата и плантарни брадавици.

Мрежестите и платнените обувки са подходящи за горещо време Детските обувки, изработени от мрежа и платно, са най-добри за горещо време. Мрежестите обувки имат отворена тъкан на горната част и са леки, дишащи и лесни за почистване. Платнените обувки също са дишащи, леки и лесни за почистване, но могат да бъдат и стилни. Детските платнени обувки обикновено са и по-издръжливи от мрежестите, което може да е добре за децата! Леки и дишащи детски обувки Здравите и издръжливи маратонки са задължителни Маратонките трябва да са леки и лесни за почистване, но също така трябва да са много издръжливи. Те трябва да имат и добро сцепление, за да не се подхлъзне детето ви и да падне. И накрая, те трябва да са изработени от дишащи, леки материи, като например мрежа или платно.

Съвети, за да бъдат краката на децата ви щастливи и здрави през цялата година! Лятото е чудесно време да научите децата си колко е важно да се грижат добре за краката си. Ето няколко съвета, които да помогнат на децата да се грижат за краката си през лятото: Ежедневно мийте краката на децата с топла вода и сапун, за да отстраните всички замърсявания и бактерии. Използвайте пила за стъпала, за да отстраните сухата кожа от стъпалата на детето си. Това ще помогне за предотвратяване на гъбички по краката и други проблеми с тях. Всяка вечер слагайте малко количество вазелин върху стъпалата на детето си, за да предотвратите развитието на гъбички по краката. И накрая, уверете се, че обувките на детето ви са винаги чисти и сухи, за да предотвратите гъбичките по краката и бактериалните инфекции.